Plaats nu GRATIS jouw ONE NIGHT STAND!

Onenight-stand.nl

Plaats jouw one night stand
Plaats one night stand Members login

Welkom bij de website voor je zoektocht naar een one night stand.
Bij ons kun je direct een oproep plaatsen voor een one night stand of lees de oproepjes van andere leden die op zoek zijn naar een one night stand.

Wat is een one night stand?

Een one night stand is een avontuurtje, een kortstondig, eenmalig sex contact tussen personen, waarbij één of twee van de betrokkenen personen geen directe plannen heeft voor het vestigen van een sexuele verhouding op langere termijn.
Personen die aan een one night stand deelnemen kennen elkaar van tevoren niet en nemen kort de tijd om elkaar te leren kennen. Het verschil tussen een one night stand en een sex relatie is dat een one night stand eenmalig is. Een one night stand gebeurt met wederzijdse instemming, het heeft niets te maken met betaalde sex omdat geen sprake is van betaling. Er geen sprake van dwang, zoals bij sex misbruik.
Vele mensen zijn tegen een one night stand, zij vinden dat sex voor een nacht een gevolg van "het verval van normen en waarden".

Belangrijke elementen van een onenightstand kunnen zijn: Beide partners kennen elkaar vaak niet of nauwelijks, er is dus een grote mate van anonimiteit, hoofddoel is samen seksueel genieten en niet het aanknopen van een relatie. In de meeste gevallen kent men elkaar via internet en spreekt men via een chat met een webcam van tevoren af sexcontact te hebben. In dat geval is er sprake van een sex chat met webcam. Het is niet ongebruikelijk dat men elkaar na het sexcontact niet meer terugziet, de meeste hebben "bindingsangst".

One night stand van Jet9003

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar one night stand: je hebt gevoel voor Humor, je bezit een flinke dosis passie en vurigheid om iemand te blussen en je houd niet van gezeur tussen de lakens?

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente one night stands

Plaats jouw one night stand

logo

One night stands nu online - selecteer een one night stand en reageer gratis!

logo

One night stand van de dag

18 October 2017

carnaatje

One night stand van Carnaatje
Geplaatst op 03-03-16 - 15:24

Leeftijd: 42 jaar
Woonplaats:

Haar one night stand: Ik ben gek op mannen die zichzelf zijn, lekker stoer kunnen doen maar ook hun andere kant durven te laten zien. Gewoon doen dan ben je al gek genoeg, pak me lekker bij mijn kont, tong me midden op straat, hou me stevig vast en zeg me dat je naar me verlangt..

logo

One night stands in de buurt

One night stands in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online voor one night stand

# online profielen

Over Onenight-stand.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.